Anouar Ennali

IMG_0035.JPG
 

 

Anouar begon met acteren toen hij 15 jaar oud was. Zo was hij te zien in verschillende commercials en maakte zijn tv debuut met 'Lijn 32' van Maarten Treurniet. Ook was hij te zien in films als 'Snackbar', 'Pijnstillers' en tv series '4JIM' en 'La Famiglia'. In 2016 is Anouar aangenomen op de toneelacademie van Maastricht. Na bijna een jaar daar te hebben gestudeerd is Anouar gestopt met de opleiding en is hij teruggekeerd naar Amsterdam.

Naast het acteren is Anouar altijd al bezig geweest met muziek schrijven en maken. Dit ging gepaard met het acteren toen hij in 2012 de soundtrack van 'Lijn 32' heeft geschreven en gemaakt. Gevolgd door de soundtrack van 'Snackbar' in 2012 en die van '4JIM' in 2015.

Anouar maakt met 2 andere artiesten muziek onder de naam 'REDSTONE'. Maar hij maakt ook solo muziek.

Tijdens zijn studie in Maastricht is hij in aanraking gekomen met literatuur en dichtkunst. Dit was een interessant gebied voor hem en zo heeft hij zich ontwikkeld in 'Spoken Word'.

Op 8 juli stond hij voor het eerst met zijn Spoken word op het podium tijdens het Alkebulan festival in Tolhuistuin Amsterdam.

Volg Anouar op zijn social media en blijf op de hoogte.